Arrenprost

Για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού

ΠεριγραφήΣυνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων.Ενεργά συστατικάΕκχύλισμα καρπού Serenoa repens (Saw palmetto), έλαιο σπόρων Cucurbita pepo, εκχύλισμα ρίζας Urtica dioica, εκχύλισμα φλοιού Prunus africana, εκχύλισμα καρπού Lycopersicon esculentum (15% λυκοπένιο κατ’ ελάχιστο).ΚατηγορίαΣυμπληρώματα διατροφήςΦύλλο οδηγιών χρήσηςArrenprost

Ο σχεδιασμός του Arrenprost είναι μοναδικός και βασίζεται στη συνεργιστική δράση όλων αυτών των φυτικών εκχυλισμάτων και του λυκοπένιου και όχι μόνο στη δράση ενός συστατικού, όπως το Saw palmetto. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του ουροποιητικού.

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (1 κάψουλα ημερησίως). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 100576/03-10-2018. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Υπεύθυνος κυκλοφορίας: DEMO ABEE

Τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής;
Με τον όρο “συμπληρώματα διατροφής” εννοούμε τα προϊόντα, τα οποία αποτελούν συµπυκνωµένες πηγές θρεπτικών συστατικών (δηλαδή βιταμίνες και ιχνοστοιχεία), ή άλλων ουσιών (πχ βρώσιμα εκχυλίσματα φυτών και άλλα συστατικά φυσικής προέλευσης με θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες κτλ) µε θρεπτικές ή φυσιολογικές επιδράσεις τα οποία διατίθενται σε δοσιµετρικές μορφές, όπως κάψουλες, δισκία, χάπια και άλλες παρόμοιες μορφές που λαμβάνονται σε μικρές ποσότητες, με σκοπό τη συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας. Τα συμπληρώματα διατροφής δε διαθέτουν προληπτικές ή θεραπευτικές ιδιότητες.

Ποιοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να πάρουν συμπληρώματα διατροφής;

 • Ενήλικες ή παιδιά που δεν ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή
 • Ηλικιωμένοι με φτωχή ή ανεπαρκή διατροφή
 • Άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν τις λειτουργίες του οργανισμού τους με φυσικό τρόπο
 • Άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτικές αγωγές οι οποίες μειώνουν τα αποθέματα βιταμινών στον οργανισμό
 • Άτομα που ακολουθούν δίαιτες πρόσληψης χαμηλών θερμίδων
 • Άτομα με χαμηλά επίπεδα ή γνωστή έλλειψη σε κάποιο θρεπτικό συστατικό (π.χ. βιταμίνη D)
 • Vegetarians και vegans
 • Άτομα με αθλητική δραστηριότητα
 • Άτομα με απαιτητικούς ρυθμούς καθημερινότητας και στρες
 • Άτομα με υψηλή κατανάλωση αλκοόλ
 • Γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού (μετά από συζήτηση με τον γιατρό τους)
 • Γυναίκες στην εμμηνόπαυση

Είμαι παχύσαρκος/υπέρβαρος, πρέπει να παίρνω μεγαλύτερη δόση από την προτεινόμενη;
Όχι, ακολουθείτε κανονικά τις οδηγίες δοσολογίας που αναγράφονται στη συσκευασία ή που έχετε λάβει από τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν λαμβάνονται βάσει σωματικού βάρους ή δείκτη μάζας σώματος.

Είναι όλα τα συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για όλους;
Όχι, δεν είναι όλα τα συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για όλους. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω τα συμπληρώματα διατροφής;
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν έχουν συγκεκριμένη διάρκεια λήψης. Η διάρκεια αυτή είτε καθορίζεται έπειτα από συμβουλή του αρμόδιου επαγγελματία υγείας (γιατρού, φαρμακοποιού, διατροφολόγου), είτε από τις ανάγκες του οργανισμού.

Αναμένονται ανεπιθύμητες ενέργειες με τα συμπληρώματα διατροφής;
Με τα συμπληρώματα διατροφής δεν αναμένεται η εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις για ορισμένα συμπληρώματα διατροφής, οι οποίες αναγράφονται στο φύλλο οδηγιών του κάθε προϊόντος.

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το Arrenprost;
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο χρονικό διάστημα λήψης του Arrenprost. Η διάρκεια χρήσης του συμπληρώματος καθορίζεται έπειτα από συμβουλή του αρμόδιου επαγγελματία υγείας (γιατρού, φαρμακοποιού, διατροφολόγου), βασισμένη στις ανάγκες του οργανισμού.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να λαμβάνω το Arrenprost;
Μπορεί να ληφθεί μαζί με το φαγητό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Παίρνω φάρμακο για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Το Arrenrprost μπορεί να με βοηθήσει;
Τα φυσικά εκχυλίσματα Serenoa repens (Saw Palmetto), Cucurbita pepo, Prunus Africana, Urtica dioica, τα οποία περιέχονται στο Arrenprost, βοηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού μετά από μερικές εβδομάδες. Η χρήση του Arrenprost συστήνεται σε άτομα που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, σε ασθενείς που διστάζουν να ξεκινήσουν φαρμακευτική αγωγή, αλλά και σε συνδυασμό με θεραπευτική αγωγή για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη. Το Arrenprost είναι ιδανικό σε χρόνιες προστατίτιδες (χρόνιο πυελικό άλγος) για τnν πρόληψη υποτροπών.

H κάψουλα μπορεί να ανοιχθεί ή καταπίνεται ολόκληρη;
Η κάψουλα πρέπει να καταπίνεται ολόκληρη. Η ζελατίνη δεν πρέπει να αφαιρείται.

Είναι κατάλληλο για διαβητικούς;
Δεν υπάρχει αντένδειξη σε σακχαρώδη διαβήτη.

Με το Αrrenprost αναμένονται αλληλεπιδράσεις με άλλα προϊόντα ή φαρμακευτική αγωγή;
Όχι. Στις ποσότητες των συστατικών που περιέχονται, δεν αναμένονται αλληλεπιδράσεις με άλλα προϊόντα ή φαρμακευτική αγωγή.